ProTraining:

platforma care ajută sute de români să profite în această nouă eră digitală

Descoperă cum poți genera

venituri pasive

din cursurile tale folosind platforma noastră

(Fără să plătești mii de euro unui programator)

Click aici pentru a începe acum

călătoria către veniturile tale online

Ce spun clienții noștri...?

De ce preferă Pro Training și cum îi ajută să își maximizeze veniturile.
Adrian Puiu
Coach, Trainer si Public Speaker John Maxwell Team

Adrian Puiu se autointitulează o persoană fericită tot timpul, datorită valorii adăugate și influenței care o aduce în viața oamenilor. Pro Training îl ajută să-și atingă obiectivele și scopul în viață.

"În ultimele 6 luni de zile am tot experimentat platforme care mă ajutau să fac ce aveam nevoie, dar care fiecare făcea lucruri diferite. Când am descoperit ProTraining viața mea s-a simplificat pentru că mi-a oferit tot ce aveam nevoie în același loc la un preț de mai bine de 3 ori mai bun comparativ cu ceea ce plăteam înainte lunar."
Andrei Gabor
Coach, Trainer si Public Speaker John Maxwell Team

La doar 26 de ani Andrei este un specialist, un expert în domeniul strategic al vânzărilor. Cu ajutorul platformei Pro Training, Andrei și-a mărit audiența și numărul clienților exponențial.

"Aveam de gand sa imi creez propria platforma, insa m-ar fi costat de cateva ori cat investitia in aceasta platforma, pentru o fractiune din functionalitatile pe care le-am gasit aici, iar nivelul de suport pe care l-am primit de la echipa ProTraining a fost superior fata de orice alt serviciu pe care il utilizez."
Larisa Enescu
Certified Personal Trainer, Nutrition Advisor & Pilates Coach

Larisa este cel mai bun trainer online de pilates. A avut un impact pozitiv în viața a sute de oameni ajutându-i să-i schimbe stilul de viață într-unul mai sănătos. Cu ajutorul platformei Pro Training, cursurile Larisei pot fi accesate la orice oră din zi și din noapte.

"În această platformă am găsit o metodă simplă și eficientă de a-mi structura conținutul fie el audio, video sau text. Este ușor de navigat ceea ce-i un plus pentru clienții mei iar informația și ajutorul sunt la îndemană tot timpul. Nu m-aș mai întoarce la platforma anterioară."
Scroll to Top

Începe